SEK

Oldmoney graf
Vet du hur mycket 15 kronor år 1969 motsvarar i dag?
Med Oldmoney.se kan du räkna ut det nu. Skriv in det belopp du vill omräkna och välj vilka år du vill räkna mellan. Så mycket var det värt i dag!
» Se andra top sökninger

Om Oldmoney

Oldmoney beräknar vilka pengar som då var värda i dagens kronor. Var det en bra investering? Det är känt att inflationen försvinner pengarnas värde, men Oldmoney beräknar vad gamla pengar är värda idag. Skriv ett belopp och år och se omedelbart vad det är mycket värt idag. Alla siffror är baserade på officiella källor från Statistikmyndigheten SCB (läs mer).

Vi hoppas att du får dina frågor och glädje från Oldmoney-miniräknaren. Ha kul!

Vem står bakom?

Bakom projektet står bröderna William och Oskar Herrik Nielsen från Köpenhamn. Idén till Oldmoney kom upp under en sommarlov på väg till Stockholm, där vi fick diskutera vad en polkagris kostade för cirka 50 år sedan? Vi hittade svaret med vår egen omvandlare - Oldmoney.

Press och kreditering

Användning av data och beräkningar från Oldmoney får endast göras med tydlig källinformation (Oldmoney.se) och länk (http://oldmoney.se).

Annonser

Om du vill annonsera på Oldmoney är du mycket välkommen att kontakta oss. Sedan erbjuder vi hur vi kan tillgodose dina behov. Skriv till oss via e-post annonser@oldmoney.se.